Video eller Lydoptagelser  fra kirken: Årsskiftet 2021-2022
Vi optager uredigerede video af gudstjenester forsøgsmæssigt i en periode.   Derfor bruges meget simple midler for at vurdere om det er noget vi skal fortsætte med. Mere professionelle optagelser eller “Live streaming” er meget omkostningstunge og tids- og mandskabskrævende. Derfor vil vi gerne bede om din tilbagemelding om vi skal ofre flere ressourcer på det eller ej.
Venligst bemærk, i de først 1-2 timer efter en YouTube video først er tilgængelig, vil den kun vises i SD (forholdsvis dårlig) kvalitet.  Derefter kommer HD versionen som er egnet til at se på en stor skærm, og understøtter og HD Video eller Dolby Vision.
Gudstjeneste d. 12 februar 2022: Tale ved Robert Fisher: Maria Martha og Mrs. Hyacinth (Lyd)
Gudstjeneste d. 5 februar 2022: Tale ved Poul Birch Petersen (YouTube Video)
Gudstjeneste d. 29 januar 2022: Tale ved Jens Vesterager (YouTube Video)
Gudstjeneste 15 januar 2022: Robert Fisher (YouTube Video)
Gudstjeneste 8 januar 2022: Menigheds præster og  menighedslederne (YouTube Video)
Julegudstjeneste 25 december 2021: Tale ved Carsten Thomsen (YouTube Video)
Julemusik Gudstjeneste 18 december 2021(YouTube Video)
Ældre Lydoptagelser findes her.