Se Adventistkirkens Annual Council on-line 6-12 oktober 2022

Den årlige samling i Adventistkirkens hovedkontor i Silver Spring, Maryland i USA kan ses “live” på følgende link. Thomas Müller, formand for den danske union er en af de over 300 deltagere. Fra den Transeuropæiske division (TED) er der kun to lægmænd repræsenteret og resten er unionsformænd.

Thomas lægger daglige rapporter på Facebook og Instagram.

http://facebook.com/adventistdk

https://www.instagram.com/adventistdk/

Dagsorden med referater fra tidligere møder, liste af mødedeltagere samt mange bilag og meget mere (talt 274 sider) findes her. De egentlige forhandlingsmøder finder sted søndag d. 9 oktober til onsdag d. 12 oktober.

Daglige rapporter findes på adventistkirkens officielle nyheds side ANN (Adventist News Network) samt uafhængige medier Adventist Today   og  Spectrum Magazine.

Af interessante småbidder fra dokumentet er at Adventistkirkens global tiende indtægt i 2021 var ca. 2,7 mia USD som med dagens kurs er ca. 20,5 mia DKK. Det bliver til ca. 1.000 kr. pr. medlem pr. år, baseret på ca. 20 mio medlemmer.  Beløbet kan virke meget lavt, men det skal huskes at langt den største del af medlemmerne er uden for den velhavende Nord America og Europa.

Møderne kan også ses bagefter fra følgende arkiv.